Vrijwilligers centraal

De makers van het Digitaal Rooster - al jaren het meestgebruikte online (zelf)roostersysteem in hospices - presenteren PinkBee!

Eenvoudig alle administratie en gegevens van je vrijwilligers op één plek. Geen gedoe meer met losse Excelbestanden. Zeg vaarwel tegen mailgroepen in Outlook. Altijd en overal bereikbaar. Inclusief zelfroosteren en gastenregistratie.

PinkBee is speciaal ontwikkeld voor en met organisaties die werken in de palliatieve zorg!

alt
hospices
75+
vrijwilligers
6000+
jaar ervaring
11+

Omzien naar je vrijwilligers

Een kaartje of kleine attentie voor je vrijwilliger? Met PinkBee vergeet je geen verjaardag of jubileum meer en heb je de adresgegevens snel bij de hand.
Is er een vrijwilliger ziek? Registreer dit eenvoudig als afwezigheid. Noteer relevante informatie over afspraken of maak taken aan voor opvolging, bijvoorbeeld om een kaartje of bloemetje te sturen.
Registreer wat je vrijwilligers leuk vinden en waar ze goed in zijn zodat je ze in kan zetten op de plek die het beste bij hen past.

Alle gegevens op één plek

Persoonsgegevens, documenten zoals vrijwilligerscontract of VOG, notities, taken, kwalificaties, afwezigheidsregistratie: het is allemaal bij te houden in PinkBee. Eenvoudig per vrijwilliger, gesorteerd in tabbladen.
Voeg een pasfoto toe, zodat je ook van nieuwe vrijwilligers direct de naam onthoudt.
Een vrijwilliger verlaat je organisatie? Geef een einddatum op en de vrijwilliger verdwijnt automatisch op het juiste moment uit alle actuele overzichten.

Zelfroosteren voor en door vrijwilligers

Vrijwilligers bepalen hun beschikbaarheid en plannen zelf hun diensten. Door middel van zelfroosteren kan de planning door vrijwilligers zelf worden verzorgd.
Liever meer grip op de planning? Kies er dan voor om (een deel van) de planning zelf in te vullen.
Bij ziekte of vakantie zie je meteen wie er beschikbaar is zodat eventuele gaten in het rooster snel opgevuld kunnen worden.

Gastenregistratie

Zorgkaarten: registreer bijzonderheden en belangrijke informatie rondom het verblijf van een gast zodat dit direct inzichtelijk is voor je collega's.
Automatische wachtlijst: geen gedoe meer met het los bijhouden wie er op een wachtlijst staat. Op basis van gegevens in de zorgkaart wordt dit automatisch voor je bijgehouden, wel zo makkelijk :)
Rapportages en overzichten: diverse overzichten geven je inzicht in bijvoorbeeld het aantal ligdagen per gast (handig voor de facturatie), verjaardagen van gasten en relevante informatie voor bestuur en de VPTZ-registratie.

PinkBee is ook geschikt voor jouw organisatie!Meer weten? Vraag nu je gratis demo aan.

All-in-one pakket

Personalia
Alle persoonlijke gegevens van je vrijwilligers en gasten overzichtelijk gesorteerd op tabbladen.
Pasfoto
Voeg een pasfoto toe zodat iedereen direct weet wie die nieuwe vrijwilliger of gast is.
Documenten
Contracten, VOG en gespreksverslagen leg je direct vast bij de betreffende vrijwilliger.
Kwalificaties
Registreer wat je vrijwilligers leuk vinden en goed kunnen zodat je vrijwilligers in kan zetten op de plek die het beste bij hen past.
Taken
Door taken vast te leggen worden ze nooit meer vergeten en kan er handig worden samengewerkt.
Notities
Een kort gesprekje met een vrijwilliger of gast wordt snel en makkelijk vastgelegd bij notities.
Groepen
Vrijwilligers zijn eenvoudig in te delen, naar groep of activiteit waar zij zich voor inzetten.
Ziekte en vakanties
Bij afwezigheid van een vrijwilliger is direct inzichtelijk wie hem of haar kan vervangen.
Zelfroosteren
Vrijwilligers geven zelf hun beschikbaarheid op en plannen zich zelf in voor een dienst.
Rapportages en overzichten
Managementrapportages, handige overzichten voor jezelf of de gegevens voor de jaarlijkse VPTZ-registratie zijn met één druk op de knop zichtbaar.
Maillijsten
Maillijsten met (email)adressen, zijn altijd up-to-date en eenvoudig te maken.
Verjaardagen en jubilea
Vergeet nooit meer belangrijke datums, zoals verjaardagen en jubilea van je vrijwilligers.

"Het is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk programma, waar je alles in kwijt kan. Alle communicatie kunnen we nu per vrijwilliger duidelijk vastleggen, met een foto van de vrijwilliger erbij."

Hospice Groep Haarlem

"Wat ziet PinkBee er prachtig uit, heel helder en overzichtelijk! Heel handig zijn de overzichten, alle functionaliteiten zijn heel makkelijk te vinden. Wij zijn er erg blij mee!"

Over PinkBee

Van en voor palliatieve zorg
PinkBee is ontwikkeld voor en met vrijwilligersorganisaties in de palliatieve zorg. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten we wat jij nodig hebt.
Persoonlijke service
We staan altijd open voor feedback en verbeteringen. Heb je een wens of idee om PinkBee beter te maken? Geef het gerust bij ons aan! Service staat bij ons bovenaan.
Afgestemd op jouw organisatie
Door onze flexibele pakketten is er altijd een oplossing die bij jouw organisatie past en - niet geheel onbelangrijk - betaalbaar is.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd, dan is een demo de beste manier om snel te zien wat PinkBee voor jou kan betekenen. Eén van onze specialisten leidt je door het programma en je krijgt de gelegenheid direct je vragen te stellen.

Na deze vrijblijvende demo heb je meteen een goed beeld hoe PinkBee bij jou ingezet kan worden.

Adres
PinkBee B.V.

Wiltonstraat 56

3905 KW Veenendaal

Telefoonnummer
085 - 130 0764
E-mail
informatie@pinkbee.nl